8.3.2016

Random weird things in Spore

1. Nenäliinat/servetit.

Ruokaloissa oletetaan, että asiakkaat tuovat omat nessunsa mukanaan. Pahin mahdollinen tilanne onkin, että unohtaa ne kotiin ja tilaa liian tulista ruokaa. Tekee mieli pyyhkiä vuotava nenä ja silmät omaan paitaan, käsivarsiin, verhoihin tai naapuriruokailijoiden vaatetukseen.

2. Veitsi.

Myöskään veitsiä ei ole. Periaatteessa ruoka on pyritty pilkkomaan jo valmiiksi niin pieniin osiin, ettei veistä tarvita. Ongelmia kuitenkin syntyy, jos omistaa keskivertoa pienemmän suun niin, ettei sinne mahdu kokonaisena kolmen lihapullan kokoisia paloja.

3. Hissikäyttäytyminen.

Hissien ovet ovat täällä tosi agressiivisia. Ne ei tunne armoa viime tingassa juoksevia kohtaan. Ongelma on ratkottu siten, että hississä jo valmiiksi sisällä olevista yksi asemoituu hissin kuljettajaksi, joka ohjaa hissin paneelia, jossa on nappulat ovien aukaisua ja sulkemista varten.

4. Hyötyliikunta, jota ei ole.

Hyötyliikunta on täällä todella vähän arvostettua. Nuoriso matkustaa hissillä yhden kerroksen ylöspäin ja matkustaa bussilla yhden pysäkinvälin. Saattaa johtua kuumuudesta, mutta aika turhaa silti.

5. Tämä:Yksittäispakattu vaahtokarkki. Singapore, mitä ihmettä?? :D