10.3.2016

Finnish style breakfast

Kesti yli kaksi kuukautta, että tein täällä ensimmäisen kerran itse ruokaa (jos pikanuudeleita ja pilkottuja hedelmiä ei lasketa). Tämä kokemus oli niin historiallinen, että pitää siitä tallentaa muistiinpanot tänne blogiinkin.

Kas näin raakatekstiä.blogspot muuttuu ruokablogiksi:

Gourmet-voileipä ja kaurapuuroa voisilmällä ja rusinoilla. 
Mä en osaa oikeastaan laittaa ruokaa. Piti huokaista aika syvään ja kerätä rohkeutta.

Piti myös ostaa astianpesuainetta, (jotta astioita ei tarvitse enää pestä pyykinpesuaineella), ylihintaista leipää (10g kuitua/100g, jesjes!!), tomaatteja ja muita tarvittavia.

Piti sniikata löytötavaroista kattila.

Myönnän: piti googlata, kuinka monta minuuttia kananmunia keitetään.

Tämä aamupala oli kaiken tuskan arvoista. Niin hyvää ja suomalais-tyylistä se oli, että nyt jaksaa puputtaa taas nuudeleita ja riisiä loppukevään.

Siis: jos kellään mun lukijoista on suomalaista aamupalaa ikävä niin suosittelen ehdottomasti tällaista eksoottista vaihtoehtoa! :D