4.1.2016

My new home or just another hotel room?

Uusiin asuntoihin muuttamista oli odotettu pitkään. Meillä oli vain vähän tietoa tulevista kodeista, eikä esimerkiksi solujen suuruudesta tai koosta muutenkaan ollut mitään tietoa. Aamupäivällä hotellista ulos checkaamisen jälkeen käytiin vanhoilla kotikulmilla Larangissa vielä aamiaisella/lounaalla. Mä söin lihapuuron, joka oli kyllä tosi pahaa.. Ei tarvitse maistaa uudelleen.


Puoliltapäivin hukutimme itsemme aurinkorasvaan ja lähdettiin kauheassa kuumuudessa raahaamaan matkalaukkuja kaupungin toiselle puolelle kampusalueelle. Tänään oli ensimmäinen aurinkoinen (ja kauhean kuuma) päivä, jolloin aurinkorasva tuli todellakin tarpeeseen. 

PUUH.


Tämä asuntola, Prince George's Park Residence, on todellakin kuninkaallinen. Mun mielestä aivan törkeän hieno, siisti, ja kaikki odotukset ylittävä. On siistiä, pihalla pyörii puutarhureita, löytyy minimarket, kahvila, kanttiini, kuntosali, työskentelyhuoneita ja urheilukenttiä. Tällä omalla huoneella on kokoa about 10m2, ja vaikkei siinä olekaan ilmastointia, tässä pärjää varmasti oikein hyvin katossa olevan puhaltimen ansiosta. 

Alkuillasta lähdettiin IKEAan seikkailemaan ja ostamaan jotain tarpeellisuuksia, joiden turvin varmasti täällä pärjää :) Ikeassa myös syötiin legendaarisia lihapullia (joita mainostettiin "meat balls with pasta is a traditional Swedish dish"). Tuli kodikas olo, ihan kuin oltasiin tultu takasin Scandinaviaan! 

Seuraavassa kuvassa on mun iltapala. Se on Dragon Fruit.