14.1.2016

Ladies' night failure

Täällä on keskiviikkoisin Ladies' night. Se tarkoittaa, että koko valtakunnan kaikki alkoholinhimoiset naiset lähtevät keskustan baareihin juomaan ilmaisia drinkkejä. Monet baarit siis houkuttelevat keskiviikkoisin naisia ilmaisella sisäänpääsyllä ja ilmaisilla drinkeillä. 

Wait, what. Ilmaisia drinkkejä?

Ilmaisia drinkkejä! Suomessa tällainen ei todellakaan tulisi kuuloonkaan. Puhumattakaan tästä ihan hirveästä sukupuolten välisestä epätasa-arvosta, johon en tässä kohtaa millään halua puuttua.

---

Myös mulla ja muilla vaihtareilla oli eilen tavoitteena lähteä kylille humputtelemaan ja juhlimaan keskiviikkoa. Minä ja kaksi uutta skandinaavista ystävääni oltiin päätetty lähteä turistikierrokselle ja syömään ChinaTowniin ja Marine Bayhin ennen baariin menemistä. Lähdettiin jo hyvissä ajoin liikkeelle ja käveltiin itsemme näännyksiin niin, että kun vihdoin pääsimme baarin ovelle, ei meitä enää huvittanukkaan mennä sisälle. Olo oli liian hikinen, liian väsynyt ja liian hyvinvoiva. Liian selvinpäin. 

Siispä lähdimme kukin omaan kotiin nukkumaan ajoissa. Niin ajoissa, että julkiset kulkivat vielä silloin. Enkä olisi voinut olla tyytyväisempi. Musta parhaat baari-illat ovat ne, jolloin päätetään olla menemättä baariin. 

Illan aikana nähtiin vihdoin myös Marine Bay Sandsin valoshow, joka esitetään joka ilta tiettyyn ajankohtaan. Show oli kaikkine valoineen ja musiikkeineen oikein vaikuttava!