2.1.2016

1.1.2016 - Matka alkaa

Omg. 

Apua. 

APUA??!

Miksi mä aina asetan itseni epämukavuusalueen ulkopuolelle? Miksen mä koskaan opi?

Vuoden 2016 alku tarkoitti itselleni vaihto-oppilaskevättä ulkomailla.. Yksin, toisella puolella maapalloa. Aluksi ajatuksella oli hauskaa pallotella, sitten lähetin hakupaperit (tässä kohtaa mut oli varmaan huumattu jollain), ja lopulta vaihto-oppilaskeväästä Singaporessa tuli virallista. Siihen aikaan muutto ulkomaille kuitenkin oli vasta miljoonan ajan kuluttua, joten en sitä jaksanut sen kummemmin stressata. Normaalissa arjessakin riitti tarpeeksi ajateltavaa. 

En ehtinyt ajatella ulkomaille muuttoa vakavissani ja tarkasti. Sitten yhtäkkiä löysin itseni lentokoneesta, ja tätä tekstiä kirjoitan parhaillaan hotellihuoneesta. Kaikkea sitä. Saa tulla nipistämään mua ja palauttamaan takaisin mun oikeaan elämään.

Hotellissa on tehokas ilmastointi, ja oikeastaan tää suomalainen on palellut koko ajan ensimmäisenä päivänään Singaporessa. Ulkona on kuuma, mutta sisätilojen ilmastointi ja suihkun lämmittämätön vesi ovat jo nyt aiheuttaneet pientä kurkkukipua ja vilunväristyksiä. Nais.

Kaiken tän jännityksen ja epäuskoisuuden alla muhii mielettömän suuri into ja ilo tätä reissua kohtaan. Kun se into kasvaa vielä epäuskoisuuttakin suuremmaksi, ihan varmasti tämä kevät tulee tarjoamaan vielä mielettömiä hetkiä!