1.4.2015

Persuksille ammuttu karhunpoika joka sairastaa

Halusin vaan julkaista tänään aprillipäivänä tekstin siitä, kuinka parasta elämä on silloin kun on terveenä.

Siis tämän tekstin punainen lanka tulee tässä: arvosta terveyttäsi. 

Loput tästä tekstistä tulee olemaan kuumepotilaan valitusta huonosta olosta ja kiireestä - Ei siis tarvitse jatkaa lukemista.

Tänään on tiistai (keskiviikko, kalenteri kertoi niin). Mulla on ollut viime viikon perjantaista asti huono olo. Aluksi vain vähän heikko olo ja en malttanut hiljentää menoa sen takia, mutta nyt poden kuumetta ja jotain ihme räkätautia ja päänsärkyä ja kohta varmaan masennustakin jos en pian pääse ulkoilemaan.

(KIK100-juhlat olivat viime lauantaina ja ne olivat kyllä varsinainen spektaakkeli. Tämä sairaus osittain varmasti paheni niiden takia jotenka kyllä tämä on varsin ansaittu sairaus. Bileet jäähallissa ja jatkot kylpylässä ja jajatkot tukka märkänä Otaniemessä hilluen. Vähän unta ja paljon biletystä. )

Takaisin siihen pääpointtiin: Mulla ei ole nyt aikaa sairastaa!! Mä haluan mun ajattelukyvyn takaisin ja haluan pysyä hereillä ja pirteenä useamman tunnin kerrallaan. I've got business to make. Ens viikolla mulla on neljä tenttiä ja yks ryhmätyö ja niiden lisäksi paljon random kotiläksyjä ja mitä mä teen? Mä nukun kotona keskellä päivää yövaatteissa jo ties monetta päivää.

MÄ HALUAN OLLA TERVE.