26.9.2012

Mut kutsuttiin!

Ilmavoimien Teknilliseen Kouluun Hallin varuskuntaan, nimittäin :)

Odotin tota kirjettä melkein kuukauden, ja joka päiä ennen tätä kertaa ketutti tulla kotiin huomaamaan, ettei kirjettä ollut taaskaan tullut. Tänään se kuitenkin siis tuli, joten kai niihin hakupapereihin on jotain oikeaa tullut kirjoitettua, jee!

Pääsykokeet on about kahden viikon päästä, keskiviikkona 10.10 aamukahdeksasta eteenpäin. Pitää vissiinkin lähteä Jämsän suuntaan jo edellisenä iltana ja yöpyä yö hostellissa tai jossain kuusen alla. Pääsykokeissa on lihaskunto-osio, fiksuus- ja kypsyystestit, värinäkötesti ja haastattelu. Näistä toi ensimmäinen aiheuttaa huolta kaikkein eniten, saas nähdä miten meikäläinen punnertaa siellä rivissä raavaisiin jätkiin verrattuna.. Voi tulla aika hikisesti siitä pisteitä. Kuitenkin talven saapumiserään hakee vuosittain vähemmän porukkaa kuin kesälle, joten toivo sisäänpääsystä elää vielä! Jos portit Halliin kuitenkaan eivät aukea, ei se Vekaranjärvikään kovin huono vaihtoehto ole.. On sitäpaitsi lähempänäkin kuin Jämsä.

Ei mulla tällä kertaa muuta, aamuja siviilissä on reilu 100 ja koulu vie tällähetkellä niin sikana aikaa, että armeijan funtsiminen on tota kirjeenodottelua lukuunottamatta jäänyt hiukan vähemmälle. Pitäsi saada uusi draivi kuntoiluun - viime sunnuntaina tosin juoksin puolimaratonin (2:13:26) ja jalat vieläkin niin muusia, etten vielä pakota itseäni lenkille! :D

Punnerruksia, ihan simona punnerruksia pitäsi tehdä..... x(

Mitä parhain terveisin,
Saara